Reacties van klanten

Winterswijk gehele woning (kleuradvies)

Een heel persoonlijk advies gekregen wat door Mellanie met veel enthousiasme is gebracht. Vanaf het eerste contact gaf Mellanie ons het vertrouwen dat zij met een mooi voorstel zou komen. Het uiteindelijke resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Vrijwel haar complete advies overgenomen.

Gerdy en Rogier Winterswijk

Harreveld woonkamer (kleur- en stylingsadvies)

Mellanie heeft ons perfect geadviseerd over de herinrichting van onze woonkamer. Mellanie geeft nét díe adviezen, waar je zelf niet op komt. Dat vonden wij heel prettig. Ze luistert goed naar het idee van de ander, en geeft ook aan wat past en niet past. Ze doet dat op een professionele en respectvolle wijze. Daarmee is haar dienst waardevol voor ons geweest. Wij zouden haar aan iedereen aanraden, die ‘iets anders’ wil met zijn haar huis of een gedeelte ervan.

Jack en Anja, Harreveld

Huis ter Heide/Utrecht gehele woning (kleur- en stylingadvies)

Nadat ik mijn nieuwe woning had gekocht, wist ik mij geen raad over de inrichting. Ik had wel allerlei spullen die ik mooi vond, maar die vormden geen eenheid. Hoe ik van mijn nieuwe huis met mijn spullen een mooi gezellig huis moest maken….. Ik had geen idee…

Tijdens een afspraak met Mellanie liet ik haar zien hoe mijn nieuwe woning eruit zag, welke spullen terug zouden komen in het interieur, wat er bij mij past en van wat voor een stijl ik houd. Ik vond het best spannend om de regie uit handen te geven, maar nadat Mellanie mij een paar ideeën had laten zien, had ik het volste vertrouwen in haar. Zij heeft mij een fantastisch, mooi, stoer, persoonlijk en eigentijds interieuradvies gegeven. Ik heb al haar adviezen opgevolgd en het resultaat is geweldig geworden. Dit had ik in de verste verte nooit kunnen bedenken. Mellanie, enorm bedankt voor je geweldige advies. Je bent echt een topper!!

Peter, Huis ter Heide/Utrecht.

Lichtenvoorde, woonkamer en slaapkamer (kleur- en stylingadvies)

Wat ben ik blij dat ik haar heb gevraagd voor kleur- en stylingadvies voor onze woning. Wij hebben meerdere afspraken gehad met Mellanie, zij is een bijzonder mens, enorm enthousiast en vol passie. Ze heeft goed heel geluisterd naar de wensen van mij en mijn man (zelf kwamen wij er natuurlijk echt niet uit) waardoor er een interieur is ontstaan waar we ons allebei thuis voelen en tot rust komen. Het is echt geweldig geworden qua kleur en materiaal. Basicwonen enorm bedankt voor dit geweldige resultaat.

Pauline, Lichtenvoorde