Interieuradvies

Om een goed advies te kunnen geven spreek ik eerst bij jou/jullie thuis af. Ik vind het belangrijk om alle wensen van alle bewoners te horen en mee te nemen. Mijn doel is tenslotte dat iedereen in de woning ‘thuis’ komt. Ik neem alvast materialen en kleurenstalen mee, om zo tot een snel en gedegen advies te kunnen komen. Daarnaast maken jullie je eigen moodboard.  Dit zorgt ervoor dat ik in het uiteindelijke advies alle wensen kan laten samensmelten tot een voor jullie persoonlijke inrichting.

 

 

 

 

 

 

Omdat er veel mogelijkheden zijn, heb ik een aantal voorbeeld pakketten samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op jouw specifieke wensen af te stemmen. Omdat er veel mogelijk is en ruimtes qua grote verschillen maak ik voor iedereen een persoonlijke offerte. 

Inspiratieadvies

In een uurtje tijd, loop ik met jou door de woning en voorzie ik je van tips, zodat je daarna zelf de verandering door kunt voeren. 

 

 

 

Interieuradvies

Na een uitgebreid intakegesprek, stel ik een digitaal moodboard samen, met daarin kleur- en materiaaladvies. Tevens ontvang je van mij een overzicht met alle materiaalnamen, bijbehorende websites en kleurnummers. Dit stelt je in de gelegenheid om snel en makkelijk alles bij elkaar te shoppen om aan de slag te gaan. In een presentatie, die ik daarna bij jullie thuis geef, licht ik de keuzes uitgebreid toe en kunnen we nog kijken of we naar aanleiding van nieuwe inzichten, aanpassingen moeten doorvoeren. 

 

 

 

 

Interieuradvies uitgebreid 

Na een uitgebreid intakegesprek, stel ik een digitaal moodboard samen, met daarin kleur- en materiaaladvies. Tevens ontvang je van mij een overzicht met alle materiaalnamen, bijbehorende websites en kleurnummers. Ook worden optionele mogelijkheden toegevoegd. Daarnaast ontwerpen we een 3D interieur visualisatie waarin jullie wensen worden vormgegeven. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe het kan worden. Dit bespreken we tijdens een tussenevaluatie, waarna ik een en ander kan aanscherpen. Het uiteindelijke definitieve interieuradvies presenteer ik bij jullie thuis. Met dit advies kun je vervolgens zelf snel en makkelijk aan de slag.

Mijn adviezen zijn ook heel geschikt wanneer jullie woning nog gebouwd of verbouwt moet worden, dus voor de sleuteloverdracht. Het helpt enorm in alle keuzes die gemaakt moeten worden. Voor extra toelichting mail of bel gerust!

*** Uitbreiding op de bovenstaande pakketten

Bovenstaande is uit te breiden met

* een 3D interieur visualisatie 

Inkoop door Basicwonen

Hiervoor ga ik inkopen doen. Zoek alles bij elkaar en zal zorgen dat dit op de juiste plek in je huis komt. 

 

 

 

 

Personal shopping 

Samen gaan we op pad op zoek naar de juiste accessoires en/of meubels. Dit doen we aan de hand van jouw/jullie eerder opgestelde moodboard en shoppinglist.

 

 

 

 

 

Afstyling

Nadat je vanuit mijn moodboard met materialen en kleuren de benodigde producten hebt gekocht, kom ik bij je thuis om alles af te stylen. 

Vraag bij al dit bovenstaande naar de verschillende mogelijkheden.  Er wordt altijd een offerte op maat gemaakt door de verschillende mogelijkheden. 

* Mijn prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren, voor bedrijven zal ik excl. BTW vermelden.  

* De prijzen zijn per ruimte van gemiddelde grootte. Mocht het gaan om een grotere ruimte of meerdere vertrekken dan wordt de prijs in nader overleg bepaald. Daarom werken we ook met persoonlijke offertes. 
* Binnen de straal van 20 km vanaf postcode 7132 worden geen reiskosten berekend, buiten de straal van 20 km vanuit Lichtenvoorde wordt er een reistijdvergoeding van €0,33 per kilometer in rekening gebracht.

Basic Wonen werkt overigens ook voor- en in samenwerking met o.a. woonwinkel Rozemarijn. 
https://www.rozemarijn-winterswijk.nl/